Transport expres

Caracteristici

Ce este transportul expres

Firmele de transport oferă diverse servicii la nivel internațional. Dacă ne referim la denumirea generică de express am putea deosebi două categorii principale. Astfel, am putea spune că firmele de curierat express oferă servicii de tip poștal, respectiv coletărie, mesagerie. Aceasta în timp ce casele de expediții, cum este VDA Spedition de exemplu, oferă servicii de transport marfă. Transporturile de tip express oferite de casele de expediții se fac cu mijloace proprii sau ale firmelor partenere.

Numitorul comun al celor de mai sus este livrarea documentelor, coletelor sau a mărfurilor la o dată bine precizată. Mai bine zis, cel puțin pentru transporturile express din România într-un anumit interval.

Dacă alegeți transport expres VDA Spedition, puteți fi siguri ca marfa dumneavoastră va ajunge la destinație în maxim 24 de ore.

Așadar, ori de câte ori aveți un transport de marfă contra timp, care așteaptă să fie livrat la destinație de către un partener de logistică de încredere, vă indeplinim nevoile de expediere rapidă în siguranță, înainte de termenul limită!

Garanțiile transportului expres

Timp de livrare scurt

Livrarea asigurată a mărfurilor în aceeași zi a expedierii pentru a vă menține afacerea în funcțiune și pentru a satisface așteptările clienților.

Urmărire prin GPS

Urmărirea intuitivă vă ajută să accesați in timp real pentru a urmări vehiculul nostru de livrare și bunurile dvs. chiar de la incarcare la destinație.

Dovada de livrare (POD)

Dovada noastră de livrare (POD) este trimisă prin e-mail după livrarea mărfurilor.

Livrare directă

Nu există opriri între transporturi, pentru a preveni pierderea timpului în tranzit și pentru a se asigura că mărfurile sunt duse la destinațiile respective înainte de termen.

Serviciul VDA Spedition de transport expres

lasati in grija noastra marfurile dumneavoastra urgete. În fiecare zi ne concentrăm asupra modului în care am putea îmbunătăți așteptările clienților noștri pentru a vă ajuta să vă reduceți timpul de livrare, oferind în același timp economii la costurile totale